SC HUROM BUDA SRL
Ciumani Nr. 1366
Jud Harghita, România
Telefon: +4-0266-206.062
Fax: +4-0266-362.112
E-mail: hurom.buda[a]gmail.com

Pensiunea Anda este unul dintre cele mai renumite din zona. Situată la 5 km de oraşul Gheorgheni, lângă drumul care duce spre Lacul Roşu şi spre Cheile Bicazului, unul dintre cele mai pitoreşti locuri din România.
> Detalii aici.
Societatea noastră a fost fondată în anul 1997 având ca activitate de bază prelucrarea materialului lemnos.

În urma investiţiilor şi a dezvoltărilor continuu am început să diversificăm şi paleta produselor noastre, astfel am înfiinţat un atelier de tâmplărie cu ajutorul căruia am putut să prelucrăm mai eficient materialul lemnos.

Elementele de închidere fabricate de către societatea noastră sunt produse din material fără nod, îmbinate în lungime şi lipite cu o technologie performantă şi conform standardelor europene. De asemenea producem elemente de casă şi mobilier grădină.

Având în vedere peisajul mirific al locului şi ritmul accelerat al creşterii turismului în anul 2007, am inaugurat Pensiunea Anda, situată numai la 5 km de oraşul Gheorgheni în directia Lacul Roşu, pe valea râului Belchiei.
Urmând atât evoluţia pieţei interne a desfacerii produselor de uz comun şi de specialitate cât şi a pieţelor externe, şi luând în considerare nevoia ridicată a oamenilor de a procura bunuri de calitate cu livrare promptă şi cu garanţie, am inceput să importăm şi să exportăm din şi în toată lumea o gamă foarte diversificată de produse.
Lipsa intreprinzătorilor din domeniul construcţiilor ne-a determinat să reprofilăm o parte a societăţii spre acest segment de piaţă, astfel luându-se naştere în 2005 cu peste 50 de muncitori calificaţi în domeniul construcţiilor şi a amenajărilor parcurilor şi spaţiilor un nou profil a firmei, astfel având capabilitatea de a contracta atât proiecte personale cât şi cabane, case particulare şi proiecte industriale de genul clădirilor de birouri sau amenajări de parcuri.
Despre noi | Construcţii | Prelucrarea lemnului | Pensiune | Contact