SC HUROM BUDA SRL
Csomafalva 1366. szám
Hargita megye, Románia
Telefon: +4-0266-206.062
Fax: +4-0266-362.112
E-mail: hurom.buda[a]gmail.com

> Részletek itt.

> Részletek itt.
Társaságunk az 1997-es évben alakult meg, alaptevékenysége a faanyag feldolgozás volt.

A beruházások és folyamatos fejlesztések nyomán kezdtük kibővíteni a termékpalettánkat, így létrehoztunk egy asztalosműhelyt, mely révén hatékonyabban tudtuk feldolgozni a faanyagot.

A társaságunk által gyártott záró elemek bogmentes anyagból készülnek, hosszuk mentén összeillesztve, és fejlett technológiával, és az európai normáknak megfelelően vannak ragasztva. Ugyancsak gyártunk házelemeket és kerti bútort is.

Figyelembe véve a csodálatos tájat, és a turizmus növekedését a 2007-es évben, felavattuk az Anda Panziót, mely csupán 5 km távolságra található Gyergyószentmiklós várostól, a Gyilkos tó irányában, a Békény-patak völgyében.
Követve a közhasznú és szaktermékek elosztásának úgy bel- mint külföldi piacának alakulását, és figyelembe véve az emberek nagy igényét, hogy gyorsan leszállított, minőségű és garanciás termékeket szerezzenek be, elkezdtünk importálni és exportálni az egész világból és világba egy nagyon változatos termékskálát.

Az építkezések területén fennálló vállalkozók hiánya arra késztetett, hogy a társaság egy részét ehhez a piacszelvényhez alakítsuk, így született meg 2005-ben a cég egy új szelvénye, több mint 50 építkezésben valamint a park- és térrendezés körében képzett munkással, így képesek vagyunk szerződni úgy személyes projekteket, mint pedig menedékházakat, magánházakat és irodaépület vagy parkrendezés jellegű ipari projekteket.
Rólunk | Építkezés | Famegmunkálás | Panzió | Kapcsolat