SC HUROM BUDA SRL
Csomafalva 1366. szám
Hargita megye, Románia
Telefon: +4-0266-206.062
Fax: +4-0266-362.112
E-mail: hurom.buda[a]gmail.com

>Részletek itt.

>Részletek itt.
Társaságunk az 1997-es évben alakult meg, alaptevékenysége a faanyag feldolgozás volt.

A beruházások és folyamatos fejlesztések nyomán kezdtük kibővíteni a termékpalettánkat, így létrehoztunk egy asztalosműhelyt, mely révén hatékonyabban tudtuk feldolgozni a faanyagot.

A társaságunk által gyártott záró elemek bogmentes anyagból készülnek, hosszuk mentén összeillesztve, és fejlett technológiával, és az európai normáknak megfelelően vannak ragasztva. Ugyancsak gyártunk házelemeket és kerti bútort is.

Figyelembe véve a csodálatos tájat, és a turizmus növekedését a 2007-es évben, felavattuk az Anda Panziót, mely csupán 5 km távolságra található Gyergyószentmiklós várostól, a Gyilkos tó irányában, a Békény-patak völgyében.
Követve a közhasznú és szaktermékek elosztásának úgy bel- mint külföldi piacának alakulását, és figyelembe véve az emberek nagy igényét, hogy gyorsan leszállított, minőségű és garanciás termékeket szerezzenek be, elkezdtünk importálni és exportálni az egész világból és világba egy nagyon változatos termékskálát.

Cégünk 2005-ben bővítette szolgáltatásait, több mint 50, az építkezésben, park- és térrendezésben jártas szakemberrel dolgozva vagyunk jelen az építőiparban. Az elmúlt években kiviteleztünk számos kiemelkedő beruházást, irodaépületek, lakóházak, turisztikai egységek (szállodák, panziók), sportlétesítmények építése valósult meg munkánk révén. Az építkezés, parkrendezés, térrendezés, és hasonló építészeti feladatok kivitelezését tudjuk elvállalni és elvégezni, magas igényesség mellett.
Rólunk | Építkezés | Famegmunkálás | Panzió | Kapcsolat